(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal, za 22 jul, € 42,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Fields of Joy 2017</div><div class='description'>Kom zaterdag 22 juli naar het Fields of Joy Festival op 't Hulsbeek. Al je zintuigen worden geprikkeld met good vibes, good food & good music.</div> <div class='nivo-caption-price'>Luttenberg, za 22 jul, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Lil'Hill Festival</div><div class='description'>Kom zaterdag 22 juli naar Luttenberg voor het Lil'Hill Festival met o.a. The Dawn Brothers, MOOON en The Mighty Breaks.</div> <div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, zo 23 jul</div><div class='nivo-caption-inner'>Praisedienst</div><div class='description'>Zondagavond 23 juli is er weer een Praisedienst in 'Het Centrum' te Nijverdal. Met als thema: "on the road (again)".</div>
Mother's Finest UITVERKOCHT
(advertentie)

Mother's Finest UITVERKOCHT

0,0 (0 beoordelingen)

Baanbrekende band!
Mother’s Finest doet het al jaren. Pioniers als het gaat om het vermengen van rock en funk. Het swingt, maar heeft ook altijd een bepaalde logge groove. De band wordt dus zowel omarmt door hardrockers maar ook funk-adepten kunnen uit de voeten met het vakmanschap van de band. Het levert de band erkenning van vakbroeders en de nodige hits op. Zoals deze, die door een paar Nederlandse pioniers op het gebied van crossover op haar beurt dan weer is gesampled. Google maar eens.Nieuwe plaat?
Verwachten wij niet, maar in 2015 verscheen er nog eentje. Want Mother’s Finest maakt gewoon nog muziek en heeft nog wat te vertellen. Destijds verscheen er een teaser die in een notendop weergeeft hoe Mother’s Finest in de 21e eeuw klinkt.Wat horen we vanavond?
In elk geval een band met nummers die de tand des tijds prima hebben doorstaan. En een band die nog altijd met de nodige pepers in de kont speelt. Het maakt vanavond niet uit of je nou beweegt met voornamelijk je nekspieren of dat je je hele lichaam betrekt bij je danskunsten, maar dansen zal je!


Aanvang: 20:30 uur Zaal open: 19:30 uur

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 21 apr 2017

aanvang: 22:30 uur

prijs: € 33,00 (normaal)

extra prijsinformatie: normaal: 33.00

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000