(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Merry Christmas Orchestra Twente & Choir Twente
(advertentie)

Merry Christmas Orchestra Twente & Choir Twente

0,0 (0 beoordelingen)

Jaarlijks geven Orchestra Twente & Choir Twente en solisten het concert “Merry Christmas” in de Jacobuskerk te Enschede. Inmiddels een begrip onder liefhebbers in Twente. Kom ook op zondag 8 december 2019!

Het is de 7de editie van Merry Chritsmas in de Jacobuskerk te Enschede. En voor het eerst dit jaar zal Merry Christmas ook worden gegeven in de Grote Kerk te Apeldoorn op zondag 15 december 2019.

Tenor Eric Reddet zal het meesterwerk Nessun Dorma uit de opera Turandot van Giacomo Puccini ten gehore brengen. Gedurende de laatste 3 jaar heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest, met tournees door Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Australië.

De jonge zeer getalenteerde sopraan Irene Hoogveld en bariton Peter Arink, verbonden aan het koor van de Nederlandse Opera zullen schitteren op het concert. Orchestra Twente is een professioneel orkest, samen met Choir Twente bestaande uit 80 zangers en zangeressen zullen ze een adembenemend concert geven o.l.v. dirigent Monique Kokkeler,  met medewerking van kinderkoorKoorschool Lambertus uit Hengelo. 

 


Foto: Pixabay.com

waar: Jacobuskerk, Enschede Hele programma voor Jacobuskerk.

datum: 08 dec 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 15,00 (p.p.)

type: Concerten

telefoon: 053-4315904 053-4315904