(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Lux ft. Snelle Jelle / Abstract
(advertentie)

Lux ft. Snelle Jelle / Abstract

0,0 (0 beoordelingen)

We zijn op zaterdag 09 november 2019 weer terug met het lekkerste R&B en hiphopfeest van Zwolle! Deze editie LUX hebben we man of the match Snelle Jelle weten te strikken. Als producer werkte hij al eens met de grootste namen en bracht hij onlangs met The Magnificent 7 een instrumentaal album uit met het uitzonderlijke gastoptreden van Wu-Tang Clan members Ghostface Hilla en The Rza. Als DJ wordt Snelle Jelle al jaar en dag beschouwd als één van de grootste DJ's van Nederland en wordt hij door vele collega's ook wel ‘Your favorite dj’s favorite dj' genoemd.

Om onze urban-liefhebbers nog extra te verwennen hebben we niemand minder ‘president’ ABSTRACT en onze vaste resident DJ Berkum uitgenodigd om de line-up compleet te maken.

Lux, geen lauwe zweverige tunes, maar van het begin tot einde knallen met de heetste dansbare tracks.

Foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 09 nov 2019

aanvang: 23:00 uur

prijs: € 10,00 (aan de deur)

extra prijsinformatie: Early bird: €6

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229