(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Arnhem, do 9 mrt, € 14,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Diggy Dex bij Lxor Live in Arnhem</div><div class='description'>Kom op donderdag 9 maart 2017 naar Luxor Live te Arnhem voor een concert van Diggy Dex.</div> <div class='nivo-caption-price'>Arnhem, za 11 mrt, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Donnerwetter Day 2017</div><div class='description'>Op zaterdag 11 maart 2017 vindt Donnerwetter Day 2017 plaats. Tot diep in de nacht staat er een bonte mix van muziek, design, spoken worden en theater op het programma.</div> <div class='nivo-caption-price'>Eindhoven, ma 27 feb, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kickz</div><div class='description'>Kom op maandag 27 februari 2017 naar de Effenaar in Eindhoven voor een carnavalsfeest, Kickz.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tilburg, do 2 mrt, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>The Mysterons bij Paradox in Tilburg</div><div class='description'>The Mysterons zal op donderdag 2 maart 2017 aanwezig zijn bij Paradox in Tilburg voor een optreden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, zo 5 mrt, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Her Majesty met Déjà Vu naar Breda</div><div class='description'>Een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 3 mrt, € 19,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Memphis Maniacs bij Hedon in Zwolle</div><div class='description'>Vrijdag 3 maart komen de Memphis Maniacs bij popodium Hedon in Zwolle voor een optreden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Markelo, za 4 mrt, € 7,00</div><div class='nivo-caption-inner'>ChildsPlay treedt op bij Dieka in Markelo</div><div class='description'>Op zaterdag 4 maart staat ChildsPlay weer voor je klaar in Dieka. Ze zullen hun eigen unieke combinaties voor je draaien. </div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, zo 5 mrt, € 34,40</div><div class='nivo-caption-inner'>The Three Degrees komen naar Atak in Enschede</div><div class='description'>Kom op zondag 5 maart 2017 naar Poppodium Atak te Enschede voor een concert van The Three Degrees.</div>
LUX bij Hedon
(advertentie)

LUX bij Hedon

0,0 (0 beoordelingen)

Vrijdag 18 februari 2017 viert LUX het 2 jarig bestaan in Hedon.

Wie jarig is viert feest, Lux bestaat twee jaar en dat mag gevierd worden!

Hoe gaan we dat aanpakken, vraag je je misschien af? We gooien beide zalen open en nodigen de tofste hiphop acts van nu uit, om het 2 jarig bestaan van LUX te vieren.

De eerste act in de grote zaal is al een “hele meneer”, want niemand minder dan Adje komt speciaal voor het 2 jarig bestaan van LUX naar Hedon!
In de kleine zaal pompen we de beste hiphop classics hosted by Zwolle’s eigen koning: Sticks (DJ set). Natuurlijk staan onze residents van het eerste uur, DJ Berkum, Low Reply en Massive MC ook voor jullie klaar om de beste hiphop en R&B tracks van nu door de speakers te gooien!
Dit is nog maar een kleine greep uit de namen die we voor 18 februari voor je in petto hebben, want de komende dagen gaan we nog wat toffe acts aankondigen!

Adje
Adje is inmiddels een zwaargewicht in de Nederlandse rapgame. Iedereen die naar zijn shows komt weet: “Die shit is best heftig”! Dankzij toonaangevende hits als “Hele Meneer”, “Fok Wachten”, “Verlof”, en meer recentelijk “I don’t Wanna”.

Mula B & Louis
Deze jongens zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse 'scene'. Ze zijn verantwoordelijk voor de grootste club track van 2016 'Domme Jongens' en hebben dit jaar de goed ontvangen EP "D&G" uitgebracht. Al hun hits zullen op zaterdag 18 februari voorbij komen!

DJ Berkum
DJ Berkum is dé ambassadeur van Urban muziek in Zwolle. Zo kan je hem kennen van het succesvolle feest Reggae Yard maar ook als organisator en resident van LUX. Ook buiten Zwolle komt er steeds meer bekendheid aan. En natuurlijk kan El Patron dan ook niet ontbreken op deze editie.

Low-Reply
Lid van Condance, Filosofisch mega wonder en achter kleinzoon van de poolse filosoof Platoski. Hij zal naast zijn mentale krachten tijdens LUX ook zijn muzikale krachten laten gelden. Low-Reply voelt zich lekker in het warme nest van LUX en die warmte brengt hij graag over naar het publiek.

Massive MC
Lux wordt ook deze keer gehost door Massive MC. Massive MC is een jonge Amsterdamse MC met veel ervaring als het op hosten aankomt. Zo kun je hem onder andere kennen als host van Johnny 500 en van feesten als Birdhouse en You Are Fabulous.

Minimum leeftijd: 18+ (ID verplicht) 

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 18 feb 2017

aanvang: 22:00 uur

prijs: € 12,50 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229


speeldata