(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-salsa-night/detail.aspx?id=1384637&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 26 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Rico Latino bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Kom naar de Rico Latino Salsa Night en laat je meenemen in Caraïbische sferen.</div></a> <a href='/muziek/bruins-dak-dr-af-festival/detail.aspx?id=1585499&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Saasveld, za 28 jul, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bruins Dak d'r Af!</div><div class='description'>De perfecte zomeravond met al je vrienden, de vetste muziek en veel lekkere drankjes. Dat mag je niet missen!

</div></a>
Lunchconcert
(advertentie)

Lunchconcert

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 18 mei 2018 vindt het laatste lunchconcert van het seizoen plaats in de zaal van Stadkamer Centrum met klassieke klanken op accordeon bespeeld door Nikola Spasic.

Deze lunchconcerten worden georganiseerd door Stadkamer Centrum in nauwe samenwerking met het ArtEZ Conservatorium van Zwolle, Arnhem en Enschede.

Astor Piazzolla
Er staan een paar werken van deze beroemde Argentijnse componist op het programma; o.a. Libertango maar ook 3 delen uit The four seasons of Buenos Aires. Verder de beroemde pavane van Faure ,”De zomer” uit de 4 jaargetijden van Vivaldi en  een capprice van de Italiaanse componist/cellist Alfredo Piatti.

Trio met accordeon, viool en cello
De accordeonist Nikola Spasic bespeelt de accordeon en vormt samen met violist David Santamaria Perches en de cellist Wisse de Rijk een trio dat is ontstaan in oktober 2017 en zij hebben al diverse concerten gegeven in Nederland.

Zij spelen in wisselende samenstelling, zowel als trio, duo en solo.

foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Stadkamer Centrum, Zwolle Hele programma voor Stadkamer Centrum.

datum: 18 mei 2018

aanvang: 12:15 uur

einde: 13:15 uur

prijs: Gratis

type: Concerten