(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-salsa-night/detail.aspx?id=1384637&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 26 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Rico Latino bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Kom naar de Rico Latino Salsa Night en laat je meenemen in Caraïbische sferen.</div></a> <a href='/muziek/bruins-dak-dr-af-festival/detail.aspx?id=1585499&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Saasveld, za 28 jul, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bruins Dak d'r Af!</div><div class='description'>De perfecte zomeravond met al je vrienden, de vetste muziek en veel lekkere drankjes. Dat mag je niet missen!

</div></a>
Loudness
(advertentie)

Loudness

0,0 (0 beoordelingen)

supportacts(s): Salamanda, My Own Ghost

Shredding sinds 1981
In dat jaar ontstaat Loudness, min of meer uit de as van de in Japan populaire band Lazy. Akira Takasaki wil namelijk harder. En als dat betekent dat je zelf een band moet oprichten dan wordt dat gedaan. Loudness is een feit en geniet in thuisland Japan gelijk een heldenstatus niet in de laatste plaats vanwege het feit dat Takasaki een metalgitarist is die zich kan meten met de allergrootsten. Pas in 1984 wordt er serieus werk gemaakt van een carrière buiten Japan en worden de eerste nummers en een album opgenomen met Engelse vocalen. De muzikaliteit van de groep staat buiten kijf maar voor veel metalheads zingt Japans gewoon niet zo lekker mee. De internationale metal scene gaat wel gelijk overstag voor Loudness!Loudness 2018.
De beelden hierboven zijn ruim 25 jaar oud. Er is sindsdien een hoop veranderd. Glammetal legt het af tegen grunge en begin jaren 90 houdt het ook bijna op voor de meest populaire metal act van Japan. Maar Loudness wankelt wel maar valt niet. Begin 2000 is er de comeback en sindsdien speelt de band weer over de hele wereld. Onlangs verscheen bovendien nieuwe plaat Rise To Glory -8118- waarvan je hieronder een nummer kan horen.
In Hengelo zijn ze nog nooit geweest en dat is natuurlijk een gemis voor iedere band. Goed dus dat ze naar het verre oosten van Nederland komen vandaag om te laten horen dat goede metal nooit kapot gaat!


 

 


Supports: Salamanda (DE) + My Own Ghost (LUX)
Op 19 juli een bomvol programma want Loudnes neemt maar liefst twee supports mee! Allereerst het Duitse Salamanda ,en allertweest het Luxemburgse My Own Ghost. Tel daarbij op een groot aantal bezoekers uit Nederland, België en Polen en we kunnen spreken over een internationale avond! Hieronder even twee kennismakingsclips van beide support acts!
 

 


Aanvang: 19:45 uur Zaal open: 19:00 uur

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 19 jul 2018

aanvang: 21:45 uur

prijs: € 31,00 (normaal)

extra prijsinformatie: normaal: 31.00

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000