(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, zo 28 mei, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>TV Oost Jubileumtour</div><div class='description'>Zondag 28 mei viert TV Oost haar 25 jarig bestaan met een groots muziekfeest met bekende artiesten, in het centrum van Steenwijk. </div> <div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal, do 25 mei, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Hemelgames</div><div class='description'>Op Hemelvaartsdag wordt het jaarlijkse 'Hemelgames festival' georganiseerd op Het Hulsbeek te Oldenzaal. Ook dit jaar zijn er weer vette Dj's! </div> <div class='nivo-caption-price'>Hellendoorn, wo 24 mei, € 39,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Onder Aan De Berg Festival in Hellendoorn</div><div class='description'>Geniet van artiesten en lekker eten en drinken aan de voet van de Hellendoornse berg.</div>
Kunstbende Overijssel: Voorronde
(advertentie)

Kunstbende Overijssel: Voorronde

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de 27e Voorronde van Kunstbende Overijssel, zullen meer dan 300 jonge Overijsselse talenten het Hedon podium beklimmen! Zij treden op in de categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. De getalenteerde artiesten, welke nog maar tussen de 13 en 19 jaar zijn, hebben wekenlang gezwoegd om een fantastische act neer te zetten. Zij hebben alles zelf bedacht, zelf gemaakt en uiteraard zullen ze de act zelf uitvoeren!

Per categorie bepaalt een professionele jury wie er met de felbegeerde ‘Spotlights” naar huis gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangen alle winnaars ook nog eens een rijkelijk gevulde prijzentas. Hierin zitten onder andere vrijkaartjes, workshops, een coachingstraject op maat en nog veel meer!

Alle 1e prijswinnaars gaan door naar de grote Landelijke Finale van Kunstbende. Deze vindt plaats in juli 2017 in de Westergasfabriek te Amsterdam. Ze zullen het opnemen tegen de 1e prijswinnaars uit andere regio’s van Nederland, met als inzet de landelijke titel, de geweldige kans om op een mainstage te staan, te gekke prijzen en natuurlijk eeuwige roem!

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 25 mrt 2017

aanvang: 12:30 uur

prijs: € 5,00

extra prijsinformatie: Kinderen tot 10 jaar gratis.

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229