(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Korendag Prismare
(advertentie)

Korendag Prismare

0,0 (0 beoordelingen)

Met een enorme diversiteit in genre en stijl zal Prismare op zaterdag 21 september 2019  omgetoverd worden in een waar muzikaal spektakel! Op verzoek van vele koren is er wederom een wedstrijdelement toegevoegd. Deze deelnemende koren zingen in de sportzaal, de overige koren in het theater. Het beloofd een spannende strijd te worden! Ga deze middag ook zelf aan de slag. Doe mee aan de workshop Vocale training lichte muziek of Presentatie en Communicatie. Geef je op via organisatie@korendagprimare.nl of op de dag zelf bij de receptie van Prismare.

Waan je in het Montmartre van Prismare onder het genot van Franse Chansons, een hapje & drankje en laat je karikatuur binnen 2 minuten schilderen!

Foto: Pixabay.com

 

website: bekijk de website

waar: Prismare, Enschede Hele programma voor Prismare.

datum: 21 sep 2019

aanvang: 12:10 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten