(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Arnhem, do 9 mrt, € 14,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Diggy Dex bij Lxor Live in Arnhem</div><div class='description'>Kom op donderdag 9 maart 2017 naar Luxor Live te Arnhem voor een concert van Diggy Dex.</div> <div class='nivo-caption-price'>Arnhem, za 11 mrt, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Donnerwetter Day 2017</div><div class='description'>Op zaterdag 11 maart 2017 vindt Donnerwetter Day 2017 plaats. Tot diep in de nacht staat er een bonte mix van muziek, design, spoken worden en theater op het programma.</div> <div class='nivo-caption-price'>Eindhoven, ma 27 feb, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kickz</div><div class='description'>Kom op maandag 27 februari 2017 naar de Effenaar in Eindhoven voor een carnavalsfeest, Kickz.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tilburg, do 2 mrt, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>The Mysterons bij Paradox in Tilburg</div><div class='description'>The Mysterons zal op donderdag 2 maart 2017 aanwezig zijn bij Paradox in Tilburg voor een optreden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, zo 5 mrt, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Her Majesty met Déjà Vu naar Breda</div><div class='description'>Een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 3 mrt, € 19,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Memphis Maniacs bij Hedon in Zwolle</div><div class='description'>Vrijdag 3 maart komen de Memphis Maniacs bij popodium Hedon in Zwolle voor een optreden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Markelo, za 4 mrt, € 7,00</div><div class='nivo-caption-inner'>ChildsPlay treedt op bij Dieka in Markelo</div><div class='description'>Op zaterdag 4 maart staat ChildsPlay weer voor je klaar in Dieka. Ze zullen hun eigen unieke combinaties voor je draaien. </div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, zo 5 mrt, € 34,40</div><div class='nivo-caption-inner'>The Three Degrees komen naar Atak in Enschede</div><div class='description'>Kom op zondag 5 maart 2017 naar Poppodium Atak te Enschede voor een concert van The Three Degrees.</div>
Komatsu + The Fuel
(advertentie)

Komatsu + The Fuel

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 18 februari 2017 treedt Komatsu samen met The Fuel op bij 't Ukien. 

Komatsu

Komatsu is een rock band uit Eindhoven, hun muziek is een mix van sludge, stoner rock en matal. Komatsu wordt geprezen door hun live performance.

“A Komatsu show will let the ground shake and gets your attention from start to finish. It is truly an eargasm for the trained listener. At a live show Komatsu grabs your throat and then not let go”.

"This flat rolling machine with her bulldozer-rock will effortlessly conquer Europe and other continents!"

De leden van Komatsu speelden al in verschillende bands voordat ze in 2010 samen de Band Komatsu vormden. Deze mix van muziekgenres is nog steeds terug te horen in hun muziek.

In 2011 hebben ze hun eerste EP uitgebracht. Waarna ze zich vooral hebben gefocust op het schrijven van nieuwe nummers en live optredens. In 2013 is hun eerste album “Manu Armata” dan echt een feit. In de internationale pers worden ze vergeleken met bands als Queens of the Stone Age, Mastodon en Karma to Burn.
In de afgelopen vijf jaar hebben ze in het voorprogramma van verschillende grote internationale bands gestaan, denk hierbij aan Karma to Burn, Truckfighters en The Sword. 

Biografie The Fuel
Daar, op een balkon in het schitterende Athene werd een afspraak gemaakt. Enigermate onder invloed van een aantal Griekse biertjes, desalniettemin een afspraak van belang. De Europese tour met Hermano (USA) (ja, dé stonerrock band Hermano) en (ook niet de minste) Spoiler (NL) kwam tot een eind. Arjen en Olly deelden een voorliefde voor zware blues en soul-geïnjecteerde rock en maakten elkaar, die avond, de belofte een nieuwe band te starten. Die belofte was het begin van The Fuel.

Tien jaar later, begin 2014, ontstond The Fuel. In eerste instantie waren de mannen met zijn drieën. Tóch ontbrak er iets. Namelijk, stemgeluid. Ze besloten op zoek te gaan naar een vierde bandlid in de vorm van een leadzanger. Arjen stuitte op een collega met een rauwe, soulvolle stem. Die zag het avontuur wel zitten en sloot zich als jongste aan bij de The Fuel. Daarmee was de band was compleet. In juli 2015 werd vervolgens de 5-track EP ‘Add Fire To The Fuel (unreleased)’ opgenomen.

The Fuel maakt muziek die als brandstof kan dienen voor de verbeelding de luisteraar: een flinke dosis heavy, met blues en soul geïnjecteerde ROCK. Een eigentijdse sound met vintage gevoel, eerlijk gebracht en recht voor zijn raap!

website: bekijk de website

waar: Cultureel Podium 't Ukien, Kampen Hele programma voor Cultureel Podium 't Ukien.

datum: 18 feb 2017

aanvang: 23:30 uur

prijs: € 8,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: v.v.k. €5

type: Poppodia

telefoon: 038-3317232038-3317232