(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kingsnight-festival/detail.aspx?id=62292&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 26 apr, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Kingsnight Festival</div><div class='description'>Een splinternieuw festival met de vetste artiesten helemaal GRATIS, wat wil een mens nog meer?</div></a> <a href='/muziek/uitverkocht-paasparty-bentelo/detail.aspx?id=1005275&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Bentelo, zo 21 apr, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>UITVERKOCHT | Paasparty Bentelo </div><div class='description'>Bentelo viert Eerste Paasdag, 21 april, weer met een spetterende Paasparty! Dit jaar de 31 editie!</div></a>
Judith Nijland & Band
(advertentie)

Judith Nijland & Band

0,0 (0 beoordelingen)

Op zondagmiddag 21 april 2019 brengt zangeres Judith Nijland met haar band een ode aan de onvergetelijke muziek van ABBA.

Je kent de de liedjes waarschijnlijk allemaal en hebt ze vast al heel vaak gehoord. Maar niet in de uitvoering zoals je ze deze zondag gaat horen: ze zijn flink onder handen genomen en van een jazzy touch voorzien.

Waterloo als jazzballad? Money, Money, Money in swing? Dancing Queen, maar dan heel anders! Dit concert wordt een feest van herkenning met heel veel verrassende momenten.

Judith Nijland studeerde jazz-zang aan het conservatorium in Den Haag en heeft inmiddels vijf cd’s op haar naam staan. Haar stemgeluid wordt vaak met dat van Karen Carpenter vergeleken. Ze toerde de afgelopen jaren door heel Europa, Thailand, Australië, Indonesië en Japan. En samen met haar steengoede muzikanten maakt ze van ieder optreden iets unieks dat je niet wilt missen.

Bezetting
Judith Nijland - zang
Tico Pierhagen - piano
Pieter Althuis - contrabas
TBA - drums

Aanvang: 15.30 uur
Locatie: de Bibliotheek, stromarkt 18 Deventer
Kaarten: zijn online verkrijgbaar via de website of tegen een meerprijs van €2,- aan de kassa
De entreekosten zijn €10,- voor volwassenen, jongeren t/m 21 jaar en studenten €2,50, kinderen t/m 12 jaar gratis.

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Bibliotheek Deventer , Deventer Hele programma voor Bibliotheek Deventer .

datum: 21 apr 2019

aanvang: 15:30 uur

einde: 17:45 uur

prijs: € 10,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Jongeren t/m 21 jaar en studenten: €2,50 Kinderen t/m 12 jaar: gratis

telefoon: 0570 65 27 730570 65 27 73