(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a>
Johnny Cash Tribute bij Reimink Heeten
(advertentie)

Johnny Cash Tribute bij Reimink Heeten

0,0 (0 beoordelingen)

Ze schreeuwen het niet van de daken, maar stiekem zijn ze er natuurlijk wel trots op. Dat hun Zaal Restaurant Reimink Heeten op zaterdag 16 maart bezoek krijgt van de ‘Full Band Show’ van de Def Americans.

Wellicht is het een eerbetoon aan de vele Johnny Cash fans in Salland. Feit is dat Reimink Heeten dus de volledige show heeft geboekt van de beste Nederlandse Johnny Cash Tribute band. De horecagelegenheid geeft daarmee een prachtig vervolg aan de serie ‘Tribute to the Legends’ waarmee eerder al coverbands van Creedence Clearwater Revival en Fleetwood Mac naar Salland zijn gehaald.

Def Americans heeft de grote eer om de liedjes van Johnny Cash te mogen verwelkom. Meer dan een halve eeuw na zijn eerste hits weten ze de passie en bevlogenheid van zijn optredens verbluffend goed na te bootsen. De Eindhovenaren schakelen moeiteloos tussen de rockabillynummers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings. Net als Johnny Cash met June heeft ook Def Americans een eigen muze in de persoon van Kim Wolterink.

Zaterdag 16 maart | Zaal open 20.00 uur | 17,50 p.p.

Meer informatie op www.reiminkheeten.nl

foto: Pixabay.com/ William Iven

website: bekijk de website

waar: Zaal-Restaurant Reimink, Heeten Hele programma voor Zaal-Restaurant Reimink.

datum: 16 mrt 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 17,50

type: Concerten

telefoon: 0572 3812290572 381229


reserveer