(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
John Mayall
(advertentie)

John Mayall

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 31 oktober 2019 komt John Mayall naar Metropool Hengelo.

The Godfather Of British Blues!

Een titel of bijnaam kan niet beter van toepassing zijn dan deze. John Mayall is de belichaming van blues. Wat Yoda is voor Star Wars is John voor blues. John heeft een uitzonderlijke neus voor talent en de carrières van grootheden als Eric Clapton, Peter Green en Mick Taylor, die allemaal tot bloei komen onder de vleugels van Mayall, hadden zonder zijn inbreng heel anders kunnen verlopen. Mayall is een icoon, heeft een ridderorde maar is bovenal een keiharde werker die al ruim 50 jaar platen maakt en ze vervolgens ook nog eens, let wel – de man is de 85 gepasseerd, zelf verkoopt tijdens concerten. Altijd tijd voor de fans, en op het podium nog altijd net zo kwiek en scherp als 50 jaar geleden.

Nobody Told Me
Als je van blues houdt en je hebt nog nooit van Mayall gehoord dan moet je je maar eens achter de oren krabben. Dit is verplichte kost voor iedereen die iets met het genre heeft. Maar Nobody Told Me is de titel van zijn laatste album, en dat is wederom een geweldige plaat met bovendien een indrukwekkende lijst aan bevriende gastmuzikanten. Het is voor mensen als Joe Bonamassa, Todd Rundgren en Little Steven nog altijd een eer om met deze grootheid te spelen. Een verzoek van de godfather is altijd een offer you can’t refuse tenslotte. De gastartiesten zijn er niet maar The Godfather himself wel, en iedereen die een beetje blues in de donder heeft zou vanavond moeten langskomen om te komen genieten van zijn vakmanschap dat al meer dan 50 jaar onbetwist is.

 

 

 

 

 

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool - Jupiler Stage, Hengelo Hele programma voor Metropool - Jupiler Stage.

datum: 31 okt 2019

aanvang: 19:30 uur

prijs: € 39,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Voorverkoop: €36,75

type: Concerten


speeldata