(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Jazzconcert -  Dascha Skorokhodora
(advertentie)

Jazzconcert - Dascha Skorokhodora

0,0 (0 beoordelingen)

Vrijdag 13 september 2019 in de Gobelinzaal van Rijksmuseum Twenthe : het kwartet van zangeres Dascha Skorokhodora met Bach, Poetry & Jazz.

In het Festival Johann Sebastian Jazz, georganiseerd in het kader van het 35-jarig bestaan van de Stichting Twentse Matthaus Passion, werken Wilminktheater, Jazzclub De Tor en de STMP samen. Dat heeft het mogelijk gemaakt om op 13, 14 en 15 september prachtige jazzconcerten met topmusici te organiseren in samenwerking met Jazzpodium De Tor, Rijksmuseum Twenthe en het Wilminktheater.

Skorokhodova is een van de meest veelbelovende stemmen in de jazzwereld. Deze Russische zangeres heeft in een sneltreinvaart een succesvolle carrière opgebouwd. Zo speelde ze onder andere op jazzfestivals in Amersfoort, Zoetermeer en Breda en trad ze op als speciale gast tijdens de beroemde “Monday Night at Birdland” in New York. Binnenkort verschijnt Dasha op internationale podia in Thailand en Rusland.

Foto: Pixabay.com

 

website: bekijk de website

waar: Rijksmuseum Twenthe, Enschede Hele programma voor Rijksmuseum Twenthe.

datum: 13 sep 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 15,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: (MK/VIP kaart € 12,50)

type: Concerten

telefoon: 053-4358675053-4358675