(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
JazzArt Orchestra met Jason Marsalis
(advertentie)

JazzArt Orchestra met Jason Marsalis

0,0 (0 beoordelingen)

Dinsdag 15 januari 2019 treedt het JazzArt Orchestra op met Jason Marsalis.

Aanvang: 19:00 uur
Kosten: €15,-

Met Jason Marsalis is het orkest er in geslaagd een vooraanstaand jazzmusicus uit te nodigen en een week te laten werken met diverse jonge jazzmusici uit Nederland.

Drummer en vibrafonist Jason Marsalis, woonachtig in New Orleans, is de jongste telg uit de wereldberoemde Marsalis familie. De broer van trompettist Wynton en saxofonist Branford zat op zesjarige leeftijd al achter zijn eerste drumkit. Kort na zijn universitaire studie stond Marsalis op het podium met grootheden als Lionel Hampton en Joe Henderson. De Marsalis familie leden, stuk voor stuk uitmuntende jazzmusici, staan bekend om hun kennis op het gebied van (jazz)muziek en de inspirerende wijze waarop ze deze weten over te brengen op nieuwe generaties. Grijp je kans en kom alles te weten over jazz funerals, second line en de geschiedenis van New Orleans uiteraard op inspirerende en muzikale wijze toegelicht!

Thomas Pol 
De uit Zwolle afkomstige en inmiddels in Rotterdam gevestigde talentvolle bassist Thomas Pol is op zijn jonge leeftijd reeds een veelgevraagd sideman in de Nederlandse jazzscene. Tijdens zijn studie aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam nam hij deel aan een uitwisselingsprogramma met de universiteit van New Orleans, waar zijn voorliefde voor deze stad en haar muziekgeschiedenis ontstond. Hij deelde daar het podium met talloze bekende jazzmusici waaronder Ellis Marsalis, Nicholas Payton en Wess ‘Warmdaddy’ Anderson. Thomas zal het college met zijn contrabas muzikaal ondersteunen.

Foto: Pixabay.com Free-Photos

website: bekijk de website

waar: Cultuurschip Thor, Zwolle Hele programma voor Cultuurschip Thor.

datum: 15 jan 2019

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 15,00 (p.p.)

type: Concerten

telefoon: 038-4604168038-4604168