(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/twents-capella-ensemble-adventconcert/detail.aspx?id=1889931&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Bad Bentheim, zo 8 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Adventsconcert in Klooster Bardel</div><div class='description'>Het Twents Capella Ensemble geeft een Adventconcert in het Bardel Klooster in Bad Bentheim.</div></a> <a href='/muziek/koffieconcert-waanders-in-de-broeren/detail.aspx?id=1870825&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, ma 9 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Koffieconcert Waanders In de Broeren</div><div class='description'>Last van een winterdip? Zodra je Mozarts vrolijke ‘Eine kleine Nachtmusik’ hoort, verdwijnt deze als sneeuw voor de zon.</div></a>
Jacco Wynia
(advertentie)

Jacco Wynia

0,0 (0 beoordelingen)

De Nederlandse componist en pianist Jacco Wynia neemt je op vrijdag 22 november 2019 mee naar een andere wereld met zijn neoklassieke muziek. Jacco Wynia zorgt ervoor dat de luisteraar zijn muziek beleeft, en creëert een intieme setting bij zijn optredens. Zijn muziek inspireert. In een muzikale reis krijgen schaduwzijden een plek, waardoor lichtpuntjes extra tot hun recht komen. Geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm, Yann Tiersen en Ludovico Einaudi.

De laatste jaren is de neoklassieke muziek aan een grote opmars ondergaan. Jacco Wynia is hier een voorbeeld van. Muzikaal werd hij geschoold aan de Rockacademie in Tilburg en tijdens een jaar aan de University of Westminster in Londen. Voor zijn tweede album Discomfort wist Jacco als producer Gijs van Klooster te strikken, bekend van zijn werk met Joep Beving.

Foto: Pixabay.com/Social Butterfly

 

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 22 nov 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 9,50 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229