(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Iron Maiden Tribute live in De Stam
(advertentie)

Iron Maiden Tribute live in De Stam

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 20 september 2019 speelt de tribute band van Iron Maiden live in cafe de stam.

Somewhere on Stage brengt een tribute aan 's werelds grootste Britse Heavy Metal band, Iron Maiden. Het reperoire focust zich op de Iron Maiden klassiekers uit de periode van het debut album van de band tot begin jaren negentig.

 Deze tributeband streeft 100% perfectie na, en met de drive om een onvergetelijke interactie met het publiek te creëren neemt Somewhere on Stage je mee in deze nostalgische trip.

Somewhere on Stage begrijpt dat een verpletterende liveshow nodig is om dit te bereiken. Een groot videoscherm met Iron Maiden videos geeft het publiek de illusie dat ze bij een echt Iron Maiden concert zijn. Naast de enerieke performance van de band wordt de show gecompleteerd met vuurwerk, een striptease danseres genaamd "Charlotte the Harlot" en een echte "Eddie"!

Foto: Pixabay.com

 

website: bekijk de website

waar: Cafe De Stam, Almelo Hele programma voor Cafe De Stam.

datum: 20 sep 2019

aanvang: 21:30 uur

prijs: Gratis

type: Café's

telefoon: 0546-5391120546-539112