(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Incognito
(advertentie)

Incognito

0,0 (0 beoordelingen)

Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit.

Oprichter en frontman Jean-Paul 'Bluey' Maunick begint eind jaren 70 met zijn plan om een band op te richten die niet vastzit aan muzikanten maar die per project de juiste mensen voor de klus samenbrengt. En zo bestaat Incognito inmiddels uit tientallen leden die af en aan bijeen komen voor een nieuw album of voor een nieuwe tour. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: alle muzikanten die deel uitmaken of deel hebben uitgemaakt van de band behoren tot de absolute crème de la crème. En dat levert geweldige albums en optredens op die de band wereldwijde waardering oplevert bij duizenden liefhebbers en fans.

Door de jaren heen hebben dus meer dan 100 muzikanten deel uitgemaakt van Incognito en speelde de band met en voor even zoveel beroemdheden van Stevie Wonder en Chaka Khan tot Paul Weller. Deze avond laat Incognito zien waarom ze al bijna 40 jaar bij de tijd zijn en dat muziek maken een feest is!

Foto: Hyperleap

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 24 nov 2019

aanvang: 19:30 uur

prijs: € 37,50 (p.p)

extra prijsinformatie: Voorverkoop: €35,25

type: Concerten

telefoon: 074-2438000074-2438000


speeldata

reserveer