(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
In the Attic
(advertentie)

In the Attic

0,0 (0 beoordelingen)

Kom zaterdag 30 november 2019 naar café Marktzicht en geniet van een avond met lekkere muziek van beginnend talent.

Het barst van talent, maar veel beginnende bands en (solo)artiesten komen niet verder dan oefenen op een zolderkamertje, garage of schuur. Bij ‘In the Attic’ kunnen bandjes podiumervaring opdoen.

Ter beschikking staat een podium, backline en een technicus. Een grote mate van flexibiliteit en enthousiasme dragen bij om het ‘In the Attic’ festival telkens weer tot een groot succes te maken.

foto: Pixabay.com/Joseph Redfield Nino

website: bekijk de website

waar: Café Restaurant Marktzicht, Heino Hele programma voor Café Restaurant Marktzicht.

datum: 30 nov 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: Gratis

type: Overig

telefoon: 0572 3912390572 391239