(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/eut-45acidbabies/detail.aspx?id=1875017&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Deventer, vr 20 dec, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>EUT + 45ACIDBABIES</div><div class='description'>Het Amsterdamse EUT is onstuimig en barst van de energie, dat hoor je zeker terug in hun nineties-inspired rockliedjes.</div></a>
Huize Ria
(advertentie)

Huize Ria

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 13 juli 2019 speelt de nieuwe Twentse band Huize Ria in de Kroeg in Oldenzaal. Huize Ria neemt haar publiek tijdens het optreden mee op een unieke trip door de muzikale wereld van Herman Brood.

De naam Huize Ria vergt wellicht enige uitleg voor mensen die niet zo bekend zijn met de handel en wandel van Herman Brood. Die was namelijk een regelmatige gast in de Amsterdamse “Ria’s men’s club”, in de volksmond Huize Ria. En aangezien de beide zangeressen van de band Ria heten was de conclusie snel getrokken: “Dan noemen we de band toch Huize Ria”.

Na 5 maanden oefenen en een aantal geslaagde try-outs heeft de band zich ontwikkeld tot een groep op elkaar ingespeelde muzikanten die hun ambitie vinden in één van de songteksten van Brood; “Gonna have a party, gonna have a blast!” Dat is nu het motto van de band en dat was ook het motto van Herman Brood. De 8 koppige formatie bestaat uit een zanger, twee zangeressen, een drummer, een bassist, een gitarist, een toetsenist en een saxofonist. Met deze samenstelling is de band in staat het unieke geluid van Herman Brood te laten voortbestaan.

Herman Brood speelde juni 1992 zelf in de Kroeg. Geluidsman die avond was Hans Sombekke. Hans zal ook op 13 juli het geluid regelen. Best wel bijzonder! Het optreden begint om 22.00 uur. Entree is gratis.

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Muziekcafé De Kroeg, Oldenzaal Hele programma voor Muziekcafé De Kroeg.

datum: 13 jul 2019

aanvang: 22:00 uur

prijs: Gratis

type: Café's

telefoon: 0541-5219790541-521979