(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Hedon Zwaar
(advertentie)

Hedon Zwaar

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 13 juli 2019 sluit Hedon Zwaar het seizoen af met Gore Grind en Death MetalParacoccidioidomicosisproctitissarcomucosis is al sinds 1999 een gevestigde naam binnen de internationale Gore grind scene.

De naam is, zoals Gore Grind betaamd, een combinatie van meerdere medische termen en ziekten die allen even smerig zijn als de muziek waarmee deze heren al 20 jaar over podia heen walsen. Deze Europa tour start op het fameuze Obscene Extreme festival in Tsjechië en zal eindigen bij ons in de Kleine Zaal in Hedon. Als supportact nemen zij hun landgenoten van The Golden Age mee.

Deze Thrash/ Death machine is met 15 jaar ervaring ook geen groentje meer en dat zal blijken uit hun show! Na het podium gedeeld te hebben met namen als Master en Lividity is Hedon nu aan de beurt.


Zaal open: 20:00u.

foto: Pixabay/FreePhotos

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 13 jul 2019

aanvang: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229