(advertentie)
Hedon Zwaar: Gore & Garnage / Mutilated Judge / Grindbashers
(advertentie)

Hedon Zwaar: Gore & Garnage / Mutilated Judge / Grindbashers

0,0 (0 beoordelingen)

Hedon Zwaar; een avond vol hardere gitarenl met drie bands waarbij standje 10 simpelweg niet hard genoeg gaat! De sfeer is goed. Liefhebbers van het hardere segment weten waar ze zijn op zaterdag 16 juni 2018. Voor de derde maal zal Gore & Carnage zich bewijzen op de bühne van Hedon. Ditmaal nemen zij het Spaanse Mutilated Judge mee om samen met hen een volledige tour door Europa te doen waarbij Hedon uiteraard niet mocht ontbreken.

Gore & Carnage
Onze vrienden uit Mexico keren weer terug naar Hedon! Voor de derde maal zal Gore & Carnage zich bewijzen op de bühne van Hedon. Ditmaal nemen zij het Spaanse Mutilated Judge mee om samen met hen een volledige tour door Europa te doen waarbij Hedon uiteraard niet mocht ontbreken. De muziek van Gore & Carnage is simpel: Grindcore gemixt met een flinke dosis humor. Het gevolg: piepende oren en verkrampte buikspieren.

Mutilated Judge
Bij dit Spaanse powerduo wordt duidelijk uit hetzelfde Grindcore vaatje getapt als Gore & Carnage. Korte nummers, humoristische teksten en een muur van geluid!

Grindbashers
De Grindcore huisband van Hedon Zwaar die al meerdere malen de boel op stelten hebben gezet met hun Ols School Grindcore. Verwacht zoals altijd een strakke show vol energie, 30 nummers in 30 minuten en tussen de nummers een gezonde dosis humor.

Zaal open: 19:30 uur

foto: Hedon-Zwolle.nl

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 16 jun 2018

aanvang: 20:30 uur

prijs: Gratis

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229