(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Hedon Queensrÿche
(advertentie)

Hedon Queensrÿche

0,0 (0 beoordelingen)

Queensrÿche komt op dinsdag 3 december 2019 naar Zwolle! Met Michael Wilton en Eddie Jackson van het eerste uur, versterkt door Crimson Glory zanger Todd de La Torre wordt het een avond lang knallen met bruutlekkere metal.

Wie grijpt er tenslotte niet met liefde regelmatig terug naar cultclassics als Operation: Mindcrime en Empire? Maar ook de platen die erna volgden zijn keihard en we kunnen dus niet wachten om los te gaan op het nieuwere The Verdict!

Tel daarbij nog Firewind met meestergitarist Gus G (welke we nog in 2015 op het podium hadden!) bij op als special guest en je avond is compleet!   

Foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 03 dec 2019

aanvang: 19:30 uur

prijs: € 33,00 (p.p.)

type: Poppodia, Concerten

telefoon: 038-4527229038-4527229