(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Hedon: Pip Blom
(advertentie)

Hedon: Pip Blom

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 12 september 2019 is het zo ver. Pip Blom komt naar Hedon!

De 22-jarige Pip Blom begon in 2016 met het maken van haar eigen indiepop liedjes met een lekker scherp randje. Ze formeerde een passende band met lotgenoten en al snel trokken ze heel Europa door als voorprogramma van bands als Franz Ferdinand en The Breeders. Ook op showcase festivals als Eurosonic-Noorderslag en The Great Escape was Pip Blom de talk of the town. Via BBC Radio 6 wist ze al veel airplay te pakken en uiteraard wist ook de Nederlandse radio haar goed te vinden. Mooiste bekroning in de carrière van Pip Blom werd recent bekend: een optreden op Glastonbury. Het festival wat voor Pip Blom de reden was om muziek te maken.

Support: Personal Trainer
De support zal worden verzorgd door de pop/rock formatie rondom Willem Smit. De altijd veranderende live line-up van Personal Trainer bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kan kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Very Good Friends, Fuz, Global Charming en meer. Hun eerste single ‘The Lazer / Stormchaser Of The Month’ kwam 31 mei 2019 uit op Holm Front, het label van de Engelse band Sports Team. Personal Trainer speelde met verschillende opstellingen op Grasnapolsky, Le Mini Who?, Best Kept Secret, Loose Ends en meer Nederlandse festivals.

foto: Pixabay/thekaleidoscope

website: bekijk de website

waar: Hedon Poppodium, Zwolle Hele programma voor Hedon Poppodium.

datum: 12 sep 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 13,00 (p.p.)

type: Poppodia