(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Hedon Bluesworld Cafe
(advertentie)

Hedon Bluesworld Cafe

0,0 (0 beoordelingen)

Dinsdag 3 december 2019

Elke 1e dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand speelt St. Louis Slim!

St. Louis Slim is opgericht in 2009 en bestaat uit een zangeres en vier mannen afkomstig uit Rotterdam e.o.: Monique, lead-vocals Robin, lead- en rhythm guitar Arno, bass guitar en backing-vocals Michel, bluesharp en backing-vocals Peter, drums Het repertoire bestaat uit een mix van eigen versies van meer en minder bekende songs van de blues-giganten en vooral ook eigen werk. Maart 2016 is de 3e CD “Desolated Track” uitgekomen. Juli 2017 is de nieuwe (4e) CD “Empty Places” gereleased.Een nieuwe (live) CD (mede ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band) staat dit jaar gepland.

Foto: Hyperleap

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Hedon Poppodium, Zwolle Hele programma voor Hedon Poppodium.

datum: 03 dec 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: Gratis

type: Poppodia


speeldata

reserveer