(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Hannah Wicklund & The Steppin' Stones
(advertentie)

Hannah Wicklund & The Steppin' Stones

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 22 september 2019 treedt Hannah Wicklund op in Hedon Zwolle samen met haar band The Steppin' Stones. Smachtend hebben we gewacht op het moment dat er weer een serieuze rockchick opstaat.

Met de schoonheid Hannah Wicklund is het moment daar en samen met haar band The Steppin' Stones zet ze een stevige bluesrock sound neer.

Vlammende gitaarsolo's, snoeiharde riffs  en de volwassen rauwe stem van Wicklund doen denken aan acts als The White Stripes en Led Zeppelin', maar ook bijvoorbeeld Beth Hart. Het zelfgetitelde debuut smaakt in ieder geval naar meer, laat er maar snel een opvolger komen! 

Zaal open: 20:00u.

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 22 sep 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 12,00 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229


speeldata

reserveer