(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a>
Grolsch Summer Sounds - Rico Latino XL
(advertentie)

Grolsch Summer Sounds - Rico Latino XL

0,0 (0 beoordelingen)

Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan donderdag 25 juli 2019 op de Oude Markt in Enschede.

¡AY, CARAMBA! Op donderdag 25 juli staat Rico Latino voor de 17de keer op de Oude Markt in Enschede tijdens de Grolsch Summer Sounds. Ze hebben een hele vette act geboekt waar iedereen in 'Latin world' wild van wordt!

Honderden salsaliefhebbers domineren de speciale dansvloeren die op de Oude markt zijn verrezen, maar ook de wat minder geoefende danser kan nagenoeg niet stilstaan op de swingende beats die deze avond ten gehore worden gebracht.

foto: Enschede Promotie/Robin Hilberink

website: bekijk de website

waar: Oude Markt, Enschede Hele programma voor Oude Markt.

datum: 25 jul 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten