(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Grolsch Summer Sounds - Bölke Open Air
(advertentie)

Grolsch Summer Sounds - Bölke Open Air

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 18 juli 2019 opent Bölke Open Air traditioneel de Grolsch Summer Sounds voor alweer de 13de  keer met een spectaculair programma. Het publiek op de Oude Markt kan vanaf 19.00 uur genieten van diverse live artiesten, gogo dansers, diverse acts en drag queens. De huis DJ’s van ‘t Bölke draaien ook dit jaar weer een opzwepende mix van hun favoriete muziek.

Programma Bölke Open Air
Uitgaanscentrum ‘t Bölke heeft voor deze avond wederom een verrassend programma neergezet. Vanaf een kleurrijk aangekleed podium zullen diverse acts het publiek op de Oude Markt vermaken. Vanaf 19.00 uur wordt de muziek verzorgd door DJ Richard Feelgood, Dj Maarten & Martin Rivera. Het publiek wordt o.a. getrakteerd op een modeshow van Fashion 53, danseressen van de GoDanceAcademy en diverse drag queens. Om 21.00 uur zullen de glamour diva's Sparklezzz het podium betreden met een swingende show, gevolgd worden door een optreden van Trinxxx, 3 Boys on High Heels uit België, bekend van Holland's Got Talent. Om 22.00 uur kan het publiek genieten van The Dutch Cher.

Afterparty Bölke Open Air
In Uitgaanscentrum ’t Bölke is iedereen welkom voor de speciale afterparty van 23.00 tot 04.00 uur, met dance acts, drag queens, special effects en extra veel confetti. Ook hier zorgen de DJ’s voor passende beats.

De aankomende Grolsch Summer Sounds 2019:
20 juli           Remember the Time
25 juli           Rico Latino XL
1 augustus    Vrieler NL
8 augustus    Nix Blues Night
15 augustus   Enschede Rocks
22 augustus   Metropool Presents

Al jarenlang zijn de Grolsch Summer Sounds een vast onderdeel in de zomeragenda van de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de Oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie en het Ondernemersfonds. De programmering en invulling van elke editie ontstaat in samenwerking met een lokale muzikale partner gespecialiseerd in uiteenlopende muziekgenres. Daardoor bieden de zeven avonden voor ieder wat wils.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl

foto: Enschede Promotie/Roy te Lintelo

website: bekijk de website

waar: Oude Markt, Enschede Hele programma voor Oude Markt.

datum: 18 jul 2019

aanvang: 19:00 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten