(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Greatly Blessed + Homecoming Nederland
(advertentie)

Greatly Blessed + Homecoming Nederland

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 9 november 2019 om 19.30 uur staat in Nijverdal een fantastische muziekavond gepland. Southern Gospelformatie ‘Greatly Blessed’ zal dan samen met ‘Homecoming Nederland’ optreden in Het Centrum. 

Wat deze twee groepen met elkaar verbindt is de muziekstijl, Southern Gospel. De afgelopen jaren trad ‘Greatly Blessed’ al driemaal eerder en met groot succes op in Nijverdal, maar nog nooit met ‘Homecoming Nederland’, dus het wordt een unieke belevenis. Dit concert is zoals gebruikelijk gratis.

De muziekstijl is geënt op vierstemmigheid en harmonie. 11 Zangers met grote eigen band, in close harmony!

‘Homecoming Nederland’ bestaat sinds 2008, en beschikt over 40 zangers/zangeressen die onder de bezielende leiding van dirigente Ann-Jeannette Hobers meerstemmige liederen ten gehore brengen. Na een voorbereiding van twee jaar is ‘Homecoming Nederland’ inmiddels opnieuw door Nederland aan het toeren. 

Het thema van het concert is “What a Time!”

Passend bij dit thema zingen beide muziekgroepen liederen die gaan over dit leven en over het vooruitzicht op het hemelse leven. 

Beide groepen kijken er naar uit om op 9 november in Het Centrum, Constantijnstraat 7a in Nijverdal hun liederen – deels gezamenlijk - te mogen vertolken. De avond start om 19.30 uur. 

Foto: Mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Het centrum in Nijverdal, Nijverdal Hele programma voor Het centrum in Nijverdal.

datum: 09 nov 2019

aanvang: 19:30 uur

prijs: Gratis

type: Concerten