(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Grandmaster flash
(advertentie)

Grandmaster flash

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 28 november 2019 de legendarische muzikant Grandmaster Flash voor een optreden naar Hedon. Eind jaren zeventig was Grandmaster Flash mede bepalend voor de geboorte van hiphop door zijn geniale scratch-en mixtechniek. Soul en funk breaks werden door deze artiest spectaculair aan elkaar gemixt waardoor een nieuw genre ontstond wat de afgelopen veertig jaar is uitgegroeid tot de populairste muziekstroming ter wereld.  De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

In 1982 scoorde Grandmaster Flash samen met The Furious Five het allereerste grote hiphopsucces: The Message waarmee hij een Grammy wist te winnen. Dat hij bepalend was voor meerdere generaties hiphop artiesten is gebleken. Op 11 juni nam hij als eerste hiphop-artiest de Polar Music Prize, ook wel gezien als de Nobelprijs voor muziek, in ontvangst voor zijn verdiensten. Een prijs die eerder al werd gewonnen door Paul McCartney en Bob Dylan. Grandmaster Flash is de eerste hiphopartiest die deze onderscheiding weet te winnen. Zelf zegt Grandmaster Flash diep vereerd te zijn met de prijs. “Wat wij neerzetten, wordt vaak over het hoofd gezien.”

Grandmaster Flash zal je tijdens deze historische avond in Hedon meenemen door de geschiedenis van hiphop. In zijn HipHop, People, Places & Things tour etaleert hij zijn weergaloze skills zowel letterlijk als figuurlijk in een audiovisueel spektakel. Rondom het optreden van Grandmaster Flash zal DJ Serch de muzikale omlijsting verzorgen.

Locatie                  : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer               : Donderdag 28 november 2019   
Open                     : 20:15 uur
Aanvang               : 21:00 uur
Entree                   : €26,00 

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 28 nov 2019

aanvang: 20:15 uur

prijs: € 26,00 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229