(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Giant Sand
(advertentie)

Giant Sand

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 10 november 2019

Howe Gelb, het enige kernlid van Giant Sand is een Amerikaanse singer-songwriter, producer en muzikant uit Tucson, Arizona. De samenstelling van Giant Sand wisselt voortdurend en veel muzikanten die begonnen zijn bij Giant Sand waren later zeer succesvol met andere bands.

De band bestaat sinds 1985 en Howe Gelb wordt door velen gezien als de godfather van de alternatieve country. Kenmerkend aan Giant Sand zijn de meeslepende lo-fi liedjes met gruizige gitaren, stoffige piano en als middelpunt de donkere stem van Americana-icoon Howe Gelb.

Gelb heeft al jaren een kwantitatief en kwalitatief hoge output en ook dit jaar staat er een release op het programma. Het album ‘Recounting The Ballads Of The Thin Line Men’ komt 20 september uit en hierop gaan Howe Gelb (gitaren, piano) Tommy Larkins (drums) en Thøger Lund (bas) terug naar 1986. Ze hebben het oude vinyl afgestoft en opnieuw uitgevonden. De nummers blijven hetzelfde, maar zijn tegelijkertijd totaal anders. Kom ze horen.

Foto: Pixabay.com/Pexels

website: bekijk de website

waar: Burgerweeshuis, Deventer Hele programma voor Burgerweeshuis.

datum: 10 nov 2019

aanvang: 19:30 uur

prijs: € 20,00 (p.p.)

type: Poppodia