(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Gerrie Meijers op orgel met sopraan Charlotte Riedijk
(advertentie)

Gerrie Meijers op orgel met sopraan Charlotte Riedijk

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 28 september 2019 komen Gerrie Meijers en Charlotte Riedijk optreden in het Lebuïnuskerk

Gerrie Meijers
Gerrie Meijers, organist en pianist, studeerde met onderscheiding af als Uitvoerend Musicus. Haar docenten orgel waren Johan van Dommele en Hans van Nieuwkoop, haar docenten piano Arthur Hartong en Jacques Hendriks. Op de internationale orgelconcoursen van Toulouse en Nijmegen won ze prijzen en van de Société Academique “Arts-Sciences-Lettres” ontving zij de zilveren medaille vanwege haar verdiensten voor de Franse muziek.

Gerrie concerteert in binnen- en buitenland en is zeer actief als begeleidster met een uitgesproken voorkeur voor het vocale genre in de breedste zin van het woord. Zij is organist van de Remonstrantse Kerk te Haarlem en pianist/correpetitor bij een groot aantal koren. Zij vormt duo’s met de zangeressen Wieke Ubels, Annette Stallinga en Cecile Roovers en een vierhandig duo met Christine Kamp. Als freelancer werkt ze ook regelmatig bij Holland Opera, Stichting Vocaal Talent Nederland, Casuquo, Stem van Haarlem, Zangstudio Haarlem en het Orlandus-ensemble. 

Charlotte Riedijk
Charlotte, een van de meest veelzijdige zangeressen van haar generatie, heeft gewerkt onder leiding van o.a. Alan Gilbert, Yannick Nézet-Séguin, Stefan Asbury, Peter Eötvös, Ingo Metzmacher, Hartmut Haenchen, Lev Markiz, Emilio Pomárico, Julian Reynolds, Peter Rundel, Etienne Siebens, Ed Spanjaard, Reinbert de Leeuw, Hans Leenders en Lucas Vis. Bij orkesten als het Vlaams Radio Orkest, het Radio Filharmonisch en Radio Kamer Orkest, Holland Symfonia, WDR Symfonie Orkest Köln, Stockholm Royal Philharmonic, Swedish Radio Symfony/Berwaldhallen, het orkest van de Noorse Opera en bij De Nederlandse Opera.

Foto:Pixabay.com/Gerd Altmann

website: bekijk de website

waar: Lebuinuskerk, Deventer Hele programma voor Lebuinuskerk.

datum: 28 sep 2019

aanvang: 15:00 uur

einde: 16:00 uur

type: Concerten