(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 22 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a>
Fully Completely
(advertentie)

Fully Completely

0,0 (0 beoordelingen)

De formatie Fully Completely treedt op zaterdag 8 december 2018 op in café de Herberg in Ommen.

Aanvang: 22:00 uur
Kosten: Gratis

Deze band uit Salland en omstreken richt zich op het werk van The Tragically Hip. Wie? The Tragically Hip. Een band die in thuisbasis Canada een legendarische status bezit.

The Tragically Hip speelde van de jaren tachtig tot en met 2017 een belangrijke rol voor het Canadese bewustzijn. Wat Normaal betekende voor de identiteit van Oost-Nederland, betekende The Hip, zoals de bandnaam vaak liefkozend wordt afgekort, voor heel Canada. Het was een no-nonsense rockband met een geluid dat alle lagen van de bevolking aansprak. Denk aan een mengelmoes van gruizige rootsrock en alternatieve rock, ergens tussen het geluid van REM en de Rolling Stones (in de jaren zeventig) in. Maar dan soms zachter en soms ook harder.

Foto: mail organisatie

waar: Café de Herberg, Ommen Hele programma voor Café de Herberg.

datum: 08 dec 2018

aanvang: 22:00 uur

prijs: Gratis

type: Concerten