(advertentie)
Freshtival
(advertentie)

Freshtival

0,0 (0 beoordelingen)

In het Pinksterweekend, op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 wordt Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede omgetoverd tot de bijzondere broedplaats waar muziek, entertainment, vriendschap, plezier, liefde en creativiteit één worden!

De grootste en vetste artiesten, explosie van creatieve uitspattingen, spraakmakend entertainment en een food line-up om je vingers bij af te likken! Waan jezelf een weekend aan de Costa Del Fresh en geniet van je mini-vakantie. Maar wees gewaarschuwd, je nieuwe jaarlijkse verslaving is geboren!

Jij & je vrienden mogen niet ontbreken! Het belooft een waar spektakel te worden waar nog lang over nagepraat zal worden. Tijdens het 10-jarige jubileumeditie gaat op zaterdag ook de (outdoor)mainstage open!

Line up: 
The bigger, the better, size does matter! Knijp jezelf maar eens, cause it’s happening! Dit is het spectaculairste podium op Freshtival, waar de dikste headliners voor jou en je allerbeste vrienden klaar staan. De Mainstage is zaterdag alvast maximaal opgewarmd voor het momênt supreme de dag waarop we toewerken naar het mooiste en treurigste moment tegelijkertijk, de grande finale, de eindshow! Maar voordat het zover is, gaan we eerst 12 uur lang compleet uit ons dak! 

De grootste headliners van zaterdag 19 mei 2018:
- Freddy Moreira
- The Partysquad
- Frequencerz
- Radical Redemption
- Ran-D
- La Fuente
- Josylvio

En nog veel meer...!


foto: freshtival.nl

website: bekijk de website

waar: Recreatiepark Het Rutbeek, Enschede Hele programma voor Recreatiepark Het Rutbeek.

datum: 19 mei 2018

aanvang: 14:00 uur

prijs: € 33,75 (Zaterdag Ticket)

extra prijsinformatie: Weekend Ticket €68,75 Zondag Ticket €51,70

type: Festivals


reserveer