(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a>
Frankie & the Horsemen live in Café De Stam
(advertentie)

Frankie & the Horsemen live in Café De Stam

0,0 (0 beoordelingen)

Frankie & The Horsemen live in Cafe De Stam

Frankie & the Horsemen is een Almelose  5-koppige rockband die een eigenzinnig repertoire op de planken brengt. De band wil maar één ding en dat is onvervalste rock spelen op een pure wijze, maar wel voor een breed publiek. Een optreden is dan ook een echte rock-experience, met sterke vocals, virtuoze gitaarsolo’s en een “scheurende” Hammond, ondersteund door een strakke ritmesectie.

Het repertoire bestaat uit een breed scala aan rocksongs, vanaf de “seventies” tot nu! Het zijn zonder uitzondering tracks die hun sporen hebben achtergelaten in de muziekgeschiedenis en die nu door deze band worden gespeeld met een eigen, unieke twist.

Door de veelzijdigheid van de bandleden is de band in staat om een puike sfeer te creëren en dit niet alledaagse repertoire op een verrassende wijze te brengen. De bandleden zijn allen ervaren muzikanten, die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de muziek-scene.  Al met al is het publiek verzekerd van een onvergetelijke muzikale happening, met Rock zoals die bedoeld is: strak, swingend en meeslepend.

Vrijdag 15 maart, aanvang 21:30 uur, entree gratis

foto: Pixabay

website: bekijk de website

waar: Café De Stam, Almelo Hele programma voor Café De Stam.

datum: 15 mrt 2019

aanvang: 21:30 uur

prijs: Gratis

type: Café's

telefoon: 0546-5391120546-539112