(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Folklore festival
(advertentie)

Folklore festival

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 18 augustus 2019; Folklore dag bij Museumboerderij Wendezoele

Dit muzikale festival biedt variatie voor jong en oud. Gezelligheid met muziek, dans en vrolijkheid met een nieuw en verrassend programma!

Voor de jongere generatie is er een heuse muziekspeeltuin om op speelse wijze kennis te maken met muziek. Daarnaast zijn er ook verschillende andere leuke spellen aanwezig.

De gezelligste dag van het jaar menen sommige trouwe bezoekers over die ene zondag in augustus. Dan is er muzikale gezelligheid alom op het hele terrein van de Wendezoele, met optredens van harmonica- en accordeonspelers, folkloristische dansgroepen Brookmoaten en Midden Twente, de Oekraîense zang- en dansgroep Roesalka, Melbuuln-Piratenkoor uit Borne en vele individuele muzikanten die soms tot een zeer verrassend samenspel komen. Ook is het museum geopend en is er een ruim aanbod van consumpties.

website: bekijk de website

waar: Museumboerderij De Wendezoele, Ambt Delden Hele programma voor Museumboerderij De Wendezoele.

datum: 18 aug 2019

aanvang: 12:00 uur

einde: 18:00 uur

type: Festivals

telefoon: 074-3762699074-3762699