(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Festival: Into The Wild
(advertentie)

Festival: Into The Wild

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 13 september 2019 staat in Bostheater Ommen het festival Into The Wild gepland. De line-up op deze dagen mag gezien worden.

De aftrap vrijdag is voorbehouden aan Dig Deeper. De band uit Noorwegen zoekt het in alt country en rock en doet qua sfeer en sound denken aan The War On Drugs, Grateful Dead en Neil Young. Er zijn mindere referentiekaders denkbaar. Daarna is het podium voor The Cosmic Carnival. Natuurlijk, Fleetwood Mac! The Cosmic Carnival is een veelgeprezen tributeband van het iconische Brits/Amerikaanse gezelschap. 

Enkele artiesten nader verklaart: Rondé brengt indiepop en stond op grote festivals als Mysteryland, Concert at Sea en Lowlands. EUT staat voor sterke songs en boeiende melodieën. Vette, aanstekelijke popnummers, dynamisch en intrigerend, zonder te gepolijst te klinken. 

Referentiekaders? Denk aan Pixies, Yeah Yeah Yeahs, Blur, Weezer, Wilco en Beck. Het bostheater kijkt ook over de grens. met Garrett T. Capps. 

Geef je over aan zijn dansbare countrynummers, aangevuld met ontroerende Townes & Parsons-achtige songwriting.

Voor exacte aanvangstijden, toegangsprijzen, route en eventuele

overnachting: zie www.bostheaterommen.nl.

Foto:Bostheater Ommen/Mail

website: bekijk de website

waar: Bostheater, Ommen Hele programma voor Bostheater.

datum: 13 sep 2019

aanvang: 18:30 uur

prijs: € 15,50 (p.p)

extra prijsinformatie: Weekend ticket: €31,50 Kinderticket: €6,50

type: Festivals


reserveer