(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Fest der Blasmusik
(advertentie)

Fest der Blasmusik

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens het eerste jubileum van Fest der Blasmusik in Steenwijk is het Rabo Theater De Meenthe gelukt 's werelds beste blaasorkest te strikken voor een optreden, want het festival gaat haar 5e editie alweer tegemoet. Ernst Hutter en die Egelander Musikanten komen op 9 november 2019 naar Steenwijk.

In 2000 nam Ernst Hutter het stokje over na het overlijden van de wereldberoemde Ernst Mosch van de Egelander Musikanten nadat Hutter ook al furore maakte bij SWR Big Band. Met 45 miljoen verkochte CD’s en DVD’s zijn die Egelander onomstreden wereldkampioen in de blaasmuziek. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat Hutter in Noord-Nederland te zien zal zijn. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.demeenthe.nl. Kaarten kosten € 40,- euro en het concert dat ook een voorprogramma heeft start rond 20.00 uur 9 november.


foto: Mail organisatie/ Rene Traut

website: bekijk de website

waar: Rabo Theater De Meenthe, Steenwijk Hele programma voor Rabo Theater De Meenthe.

datum: 09 nov 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 40,00

type: Concerten


reserveer