(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Fatal Flowers
(advertentie)

Fatal Flowers

0,0 (0 beoordelingen)

How many years?29 jaar dus. Zo lang hebben we moeten wachten op de terugkeer van één van de beste bands die Nederland heeft voortgebracht: The Fatal Flowers! En daar had eigenlijk niemand meer rekening gehouden. Het abrupte einde van de band in 1990 kwam net zo onverwacht als deze reünie er nu is. Na hun show op Parkpop 1990 liet frontman Richard Jansen al alle opties open maar de optie van een totale opheffing van de band zag niemand aankomen.

Better Times!
Voor iedereen die net als wij al jaren wachten om de band weer eens live te zien in ieder geval! Dit jaar halen Richard Jansen, Robin Berlijn, Geert de Groot en Henk Jonkers de instrumenten van stal om ons iets te geven waar we al jaren op wachten: live shows! Van 1985 tot 1990 speelden The Fatal Flowers overal. Een band met een legendarische live reputatie en een band die ook nog eens 3 absolute klassiekers op plaat slingerde en dan rekenen we het gelijknamige debuut niet eens mee omdat dat een EP was.

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 21 jun 2019

aanvang: 19:30 uur

prijs: € 32,50

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000


speeldata

reserveer