(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/het-orkest-van-de-koninklijke-luchtmacht-kerstconcert/detail.aspx?id=1768548&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 14 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht - Kerstconcert</div><div class='description'>Geniet van een kerstshow van topmusici die bekende nummers spelen in een spectaculaire decor van licht en beelden.</div></a> <a href='/muziek/the-marshalls/detail.aspx?id=1776384&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, za 15 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>The Marshalls</div><div class='description'>Kom naar het optreden van The Marshalls die nummers van o.a. Metallica en ZZ Top.</div></a>
Erwin Nyhoff live bij De Cactus
(advertentie)

Erwin Nyhoff live bij De Cactus

0,0 (0 beoordelingen)

Singer-songwriter Erwin Nyhoff komt vrijdag 20 april 2018 voor een concert naar de De Cactus in Hengelo. 

Nyhoff gaat die avond onder meer nummers zingen uit de periode dat hij met The Prodigal Sons furore maakte. Onder meer op Pinkpop. “Ik ga wat eigen werk doen, maar ook een aantal covers van onder meer Bob Dylan en Creedence Clearwater Revival..”

Maar ook zal hij een aantal covers spelen van zijn uitstapje op tv. Enkele jaren geleden baarde Nyhoff opzien door ineens op te duiken in The Voice of Holland. Alleen al zijn auditie maakte onuitwisbare indruk toen alle vier stoelen in recordtempo werden omgedraaid op het moment dat de Heetenaar alleen nog maar de eerste woorden inzette van The River, de klassieker van Bruce Springsteen. Nyhoff wist door te dringen tot de grote landelijke finale om uiteindelijk als derde te eindigen.

Het trio Lovers and Lions, drie jonge talentvolle singer-songwriters uit Twente, verricht die avond de muzikale aftrap.

Café open: 20.00 uur
Aanvang optreden: 21.30 uur
Voorverkoop: De Cactus aan de Pastoriestraat 37

Bron en foto: Mail De Cactus Hengelo

waar: Muziekcafe De Cactus, Hengelo Hele programma voor Muziekcafe De Cactus.

datum: 20 apr 2018

aanvang: 21:30 uur

type: Concerten, Café's

telefoon: 074-2426259074-2426259