(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kingsnight-festival/detail.aspx?id=62292&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 26 apr, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Kingsnight Festival</div><div class='description'>Een splinternieuw festival met de vetste artiesten helemaal GRATIS, wat wil een mens nog meer?</div></a> <a href='/muziek/uitverkocht-paasparty-bentelo/detail.aspx?id=1005275&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Bentelo, zo 21 apr, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>UITVERKOCHT | Paasparty Bentelo </div><div class='description'>Bentelo viert Eerste Paasdag, 21 april, weer met een spetterende Paasparty! Dit jaar de 31 editie!</div></a>
Een avond Bach zingen.
(advertentie)

Een avond Bach zingen.

0,0 (0 beoordelingen)

Concertkoor Sursum Corda nodigt iedereen die kan en wil zingen uit voor de jaarlijkse meezingkoralen uit de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach in de Grote Kerk te Almelo. Op maandag 15 april om 19.45 uur zullen onder leiding van dirigent Eric Kotterink en met muzikale begeleiding van Gerard van Kempen het beginkoor, de koralen en het slotkoor uit het geliefde werk van Bach eerst kort ingestudeerd en daarna gezongen worden.

Iedereen is van harte welkom om mee te zingen maar alleen luisteren kan natuurlijk ook. Bladmuziek is aanwezig. De toegang is gratis, een vrije gift na afloop is welkom.

Dit is al het twaalfde jaar dat Sursum Corda deze meezingavond organiseert. Er kwamen elk jaar veel meezingers en luisteraars en we hopen ook dit jaar weer op veel gasten.

Een lijst van de stukken die op 15 april gezongen worden, is te vinden op de website van Sursum Corda: www.sursumcorda-almelo.nl.

foto: Pixabay.com/ Pexels

waar: Grote Kerk, Almelo Hele programma voor Grote Kerk.

datum: 15 apr 2019

aanvang: 19:45 uur

prijs: Gratis

type: Concerten, Klassiek