(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 22 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a>
Eek-a-mouse
(advertentie)

Eek-a-mouse

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 6 december 2018 geeft Eek-a-mouse een concert in het Wilminktheater.

Aanvang: 20:30 uur
Kosten: €28,- aan de deur en €27,- in de VVK

Reggae raspaard!
Nou, renpaard eigenlijk want daar komt de naam Eek-A-Mouse vandaan. Het is de naam van het paard waar Ripton Joseph Hylton op wedde in zijn jonge dagen. Eén keer niet gewed en de betreffende knol wint. Het zal Eek-a-Mouse niks kunnen schelen want hij is inmiddels een gevestigde naam bij iedereen die van reggae houdt. Zijn eigen stijl hypnotiseert miljoenen liefhebbers van het genre.

Wa Do Dem en bambambiddybongbong!
Iedereen kan meezingen met Eek-a-mouse. Of mee “singjaying”, zoals zijn manier van performen ook wel genoemd wordt. Wat scatten is voor een jazzmuzikant is singjaying voor reggae. Hoewel het genre in de loop der jaren steeds meer van zijn randjes verliest blijft de muziek van Eek-a-Mouse rauw en onversneden. Eek-a-mouse torent letterlijk en figuurlijk boven iedereen in het genre uit en vanavond kan je hem aan het werk zien samen met zijn band. Herbalize-It maakt deze avond topreggae helemaal compleet en draait voor en na het concert.

Foto: Pixabay.com BjoernEngelke

website: bekijk de website

waar: Metropool, Enschede Hele programma voor Metropool.

datum: 06 dec 2018

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 28,00 (aan de deur)

extra prijsinformatie: €27,- in de VVK

type: Concerten