(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Ed Struijlaart - ode aan de gitaar
(advertentie)

Ed Struijlaart - ode aan de gitaar

0,0 (0 beoordelingen)

Ed Struijlaart brengt op donderdag 10 oktober 2019 in Stadstheater De Bond een ode aan de gitaar én zijn helden. Samen met zijn band laat hij tijdens het theaterconcert Gitaarmannen, van Clapton tot Sheeran het Oldenzaalse publiek horen waarom de gitaar nog steeds bepalend is in de (pop)muziek. 

Toen Ed Struijlaart op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij twee dingen zeker: Ik wil zo'n baard en ik wil zo'n gitaar. Voor de baard moest hij nog even geduld hebben, maar vanaf dat moment is de gitaar zijn leven gaan bepalen. Tijdens zijn theatervoorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’, die na een zeer succesvol eerste seizoen nu in reprise gaat, brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden. Van de ‘Crossroads’ van Robert Johnson naar het ‘Seattle’ van Jimi Hendrix. Waarom is Clapton's unplugged optreden zo legendarisch en waarom weet Ed Sheeran in zijn eentje, alleen gewapend met een akoestische gitaar en een loopstation, avond aan avond Wembley uit te verkopen? Waarom is de gitaar anno 2019 nog steeds bepalend in de popmuziek? Dit alles en meer in ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’.

Foto: Hyperleap

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Stadstheater De Bond, Oldenzaal Hele programma voor Stadstheater De Bond.

datum: 10 okt 2019

aanvang: 20:15 uur

prijs: € 21,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Inclusief pauzedrankje

type: Concerten

telefoon: (0541) 53 63 00(0541) 53 63 00


speeldata