(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Ecstatic Dance Twente
(advertentie)

Ecstatic Dance Twente

0,0 (0 beoordelingen)

Vrijdag 25 oktober 2019 zal de uit Barcelona afkomstige DJ Hazelgurner draaien bij Ecstatic Dance Twente. Hazelgurner is een veelgevraagde DJ en maakt dit jaar weer een tour door Nederland.

Om Ecstatic Dance te ontdekken moet je het ervaren.  Het is een veilige omgeving waar je jezelf kan laten gaan, er is respect en geen oordeel. Voor iedereen zal Ecstatic Dance anders zijn, een bepaalde ervaring opzoeken is niet het doel.  Laat de ervaring tot je doordringen, de muziek, de energie.  Even niet in je hoofd, vrij van gedachte.

Ecstatic Dance is een "bewuste" vrije vorm dans. Iedereen kan deze dans dansen en iedereen is welkom.

Dans en beweeg in alle vrijheid zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier.

Om de Ecstatic Dance ervaring mogelijk te maken zijn er een aantal basis regels. Tijdens het dansen wordt niet gepraat. Geluid maken mag wel.

Verder dans je op blote voeten. En er wordt geen alcohol en drugs gebruikt.

 

website: bekijk de website

waar: Landgoed AlGoed, Enschede Hele programma voor Landgoed AlGoed.

datum: 25 okt 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 15,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Studenten €10

type: Concerten, Dance