(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/strawberry-fields-festival/detail.aspx?id=1608374&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Dedemsvaart, za 24 aug, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Strawberry Fields Festival</div><div class='description'>Geniet van geweldige muziek, heerlijk eten en drinken en bijzondere acts in het Gemeentepark Dedemsvaart.</div></a> <a href='/muziek/bruisweek-joost-merol/detail.aspx?id=1842273&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, ma 26 aug, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Joost bij HBO Bruisweek Zwolle</div><div class='description'>Kom en geniet van het optreden van Joost en Merol in Hedon!</div></a>
Echo Collective plays Amnesiac (Radiohead)
(advertentie)

Echo Collective plays Amnesiac (Radiohead)

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 14 februari 2019 speelt Echo Collective Amnesiac (Radiohead).

Aanvang: 20:00 uur
Kosten: €21,25

Echo Collective speelt het uit 2001 afkomstige album Amnesiac van Radiohead op geheel eigen wijze. Namelijk klassiek gemixt met electronica. Het vijfde studioalbum van Radiohead kwam binnen een half jaar na het album Kid A uit. Twee albums waarop Radiohead meer ging experimenteren met maatsoorten en electronica en waarbij de luisteraar en de muziekliefhebber flink op de proef worden gesteld. Tegenwoordig wordt de plaat als een absolute klassieker beschouwd en is met name het nummer Pyramid Song een absoluut kroonjuweel.

Het klassieke ensemble Echo Collective staat internationaal bekend om haar intense live-ervaring. De enorme muur van geluid met strijkers, piano, maar ook electronica en drone noise transporteert je naar een andere dimensie.

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Schouwburg Odeon, Zwolle Hele programma voor Schouwburg Odeon.

datum: 14 feb 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 21,25 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 0900-14350900-1435

bekijk ook: zwolsetheaters.nl/


reserveer