(advertentie)
Dr. Lektroluv
(advertentie)

Dr. Lektroluv

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 16 maart 2018 komt The Man with the Green Mask komt naar Zwolle. De grootmeester van de electroclash en fameus vanwege zijn energieke livesets vol met al die electroknallers van weleer.

Het witte dokterskostuum draagt hij tegenwoordig niet meer, dat pak heeft plaatsgemaakt voor een mooi zilver jasje. Alle classics zitten nog in zijn euforische livesets. Of het nou gebeurt op partyeiland Ibiza of in steden als Las Vegas, Sao Paulo, Gent, New York, Hong Kong, Tokyo of Zwolle altijd en overal weet Dr. Lektroluv zijn publiek extatisch achter te laten. Zijn legendarische shows op Rock Werchter, Pukkelpop en Lowlands zijn gelukkig opgenomen zodat we daar nog altijd van kunnen genieten, de show in Zwolle moet je maar zelf op je netvlies branden zodat je nog vaak kan denken aan deze zwoele nacht vol met alle grote electro hits.

Maar vergis je niet: Dr Lektrolov draait zijn hand niet om voor een fijne portie techno, house en misschien wel een vleugje disco. Van Boys Noize naar MGMT, van Feist naar The Subs, van Scissor Sisters naar T.Raumschmiere en van Tigo naar Zombie Nation. En dan vergaten we nog bijna I-F, Miss Kittin, Vitalic en New Order. Dr. Lektroluv is tijdens zijn lange carrière een gevestigde waarde geworden, zoals hij dat zelf mooi zegt: ‘van België tot Brazilië’.

Leeftijd: 18+ (ID Verplicht)

foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 16 mrt 2018

aanvang: 23:00 uur

prijs: € 10,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Deur €12,50

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229


reserveer