(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
DIS met 'Zandloper'
(advertentie)

DIS met 'Zandloper'

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 15 december 2019, 15.00 uur

Feijn Lunchen & Lezen

Toegang € 5,00, biebleden€ 3,00

Klein, intiem, bijna breekbaar. Op zondag 15 december om 15 uur zingen Amy Egbers en Marcel de Graaf gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman. Deze gedichten zijn op muziek gezet door Marcel de Graaf, bekend van de Haagse Flamencoband de Règâhs.

Amy Egbers is mezzosopraan en cum laude afgestudeerd aan het  Fontys conservatorium in klassieke zang en muziektheater. Naast haar rol in ‘Generations’, samen met haar moeder Janke Dekker, zingt zij samen met Marcel de Graaf (zang/gitaar) de gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman.  

Amy (1992), dochter van de uit Almelo afkomstige Tom Egbers, en Marcel (1952) verschillende in leeftijd en ook in achtergrond.

Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. Een uitzonderlijk, soms ontroerend, dan weer vrolijk makend programma. 

Deze middag wordt ook de nieuwe zin van de Willem Wilmink Dichtwedstrijd 2020 bekend gemaakt. De gastdichter van dit jaar is Wietske Loebis.

Foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Bibliotheek Almelo, Almelo Hele programma voor Bibliotheek Almelo.

datum: 15 dec 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 5,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: (Bibliotheekleden € 3,00)

type: Concerten