(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
DeWolff
(advertentie)

DeWolff

0,0 (0 beoordelingen)

De heren van DeWolff groeiden op op een dieet van Led Zeppelin, The Doors, Leon Russel, Allman Brothers en andere giganten die al van middelbare leeftijd of overleden waren tegen de tijd dat Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso geboren werden. De invloeden van alle genoemde acts zijn echter evident. De rock met psychedelische invloeden wordt ook nog eens op ongekend niveau gespeeld en live geldt de band dan ook al sinds het prille begin als een sensatie. Dat begin was rond 2007, en de eerste EP van DeWolff, inmiddels een veel gezocht collector’s item, is ook al weer 10 jaar oud. Nog een keer een terugblik, kijken we daarna even naar het nu en de enorme stappen die deze band gemaakt heeft.Ouder en wijzer?
Over dat wijzer hebben wij geen idee, maar wel nog beter. DeWolff groeit uit tot een kracht om rekening mee te houden en breekt niet alleen in Nederland de nodige potten maar ook internationaal. De band is ondertussen in het bezit van een eigen studio, neemt in 10 jaar tijd 6 albums op die stuk voor stuk van enorme kwaliteit zijn, bandleden produceren inmiddels zelf of vreten orgel en er wordt heel veel opgetreden. Muziek is voor deze band topsport en net als topsporters blijft DeWolff zich ontwikkelen. Dat hoor je terug op Thrust, misschien wel hun meest modern klinkende plaat tot nu toe. Maar oei oei, wat goed weer. Mooi dus dat ze weer langs komen want DeWolff verveelt nooit!
 


Aanvang: 20:30 uur Zaal open: 19:30 uur

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 12 jan 2019

aanvang: 21:30 uur

prijs: € 21,75 (normaal)

extra prijsinformatie: normaal: 21.75

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000