(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/theater/big-band-eighty-nine-jubileumconcert/detail.aspx?id=1870363&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, za 16 nov, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Jubileumconcert BB '89</div><div class='description'>Big Band Eighty Nine bestaat 30 jaar en dus is het tijd voor een jubileumconcert.</div></a>
Deventer Stadsfestival
(advertentie)

Deventer Stadsfestival

0,0 (0 beoordelingen)

De derde editie van het Deventer Stadsfestival vindt dit jaar plaats in het Rijsterborgherpark in Deventer op zaterdag 13 juli 2019.

Het festival kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, het brede aanbod voor jong en oud gecombineerd met lekker eten en topartiesten. Dit jaar zijn publiekstrekkers onder meer Waylon en Lil’ Kleine, de toevoeging van een tribute-podium en natuurlijk de vele activiteiten voor het gehele gezin. Een dag waar Deventer naar uit kijkt!

Kijk hier voor de hele line up

foto: Mail Deventer Stadsfestival

website: bekijk de website

waar: Platvoet Evenemententerrein, Deventer Hele programma voor Platvoet Evenemententerrein.

datum: 13 jul 2019

aanvang: 13:00 uur

prijs: € 27,00 (p.p.)

type: Festivals


reserveer