(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/trijntje-oosterhuis/detail.aspx?id=1812021&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 15 nov, € 24,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Trijntje Oosterhuis</div><div class='description'>Ben jij fan van Trijntje Oosterhuis? Kom dan zeker kijken bij het optreden bij Hedon in Zwolle.</div></a> <a href='/theater/big-band-eighty-nine-jubileumconcert/detail.aspx?id=1870363&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, za 16 nov, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Jubileumconcert BB '89</div><div class='description'>Big Band Eighty Nine bestaat 30 jaar en dus is het tijd voor een jubileumconcert.</div></a>
Destructive Penguins "Painting Pictures Tour"
(advertentie)

Destructive Penguins "Painting Pictures Tour"

0,0 (0 beoordelingen)

Op maandag 25 maart 2019, treedt Destructive Penguins op bij De Singel in Zwolle

Met een explosieve muziekcocktail van pop, hiphop en reggae willen Destructive Penguins niet alleen grenzen doorbreken maar vooral ook mensen verbinden.

Dankzij een eigen, krachtige en herkenbare sound heeft de Leidse band inmiddels ruim 300 shows gespeeld op podia door heel Nederland. De afgelopen zomers bracht hun live reputatie ze al op grotere festivals zoals Parkpop en Werfpop en ook het buitenland moest er met een kust-tour langs de Franse westkust aan geloven.

In 2016 en 2017 brachten ze in eigen beheer twee EP’s uit. Zonder hun live-sound geweld aan te doen onthullen deze EP's een vibe die daar juist een extra dimensie aan weet toe te voegen. In 2018 is er tijd ingelast om nieuwe nummers te schrijven, waarvan het resultaat binnenkort te horen is.

Op het podium schromen de Penguins er niet voor om van elke show een energiek feest te maken. De band, die altijd speelt alsof hun leven ervan afhangt, blijft strak en gedisciplineerd en verrast meer dan eens met jazz-achtige intermezzo's. Dansen, springen en zweten; het hoort er allemaal bij. De Penguins laten niemand aan het feest ontsnappen. De energie, liefde en het plezier spatten er elke show vanaf. 

foto:website/organisatie

website: bekijk de website

waar: Café de Singel, Zwolle Hele programma voor Café de Singel.

datum: 25 mei 2019

aanvang: 21:00 uur

einde: 23:45 uur

prijs: Gratis

type: Café's

telefoon: 038 - 4211539038 - 4211539