(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kingsnight-festival/detail.aspx?id=62292&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 26 apr, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Kingsnight Festival</div><div class='description'>Een splinternieuw festival met de vetste artiesten helemaal GRATIS, wat wil een mens nog meer?</div></a> <a href='/muziek/hardfest/detail.aspx?id=1797818&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 27 apr, € 25,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Hardfest</div><div class='description'>Alles kan, alles mag. De adrenaline, de kick, de melodie. Je kent ze, je schreeuwt ze. Het is iets magisch.</div></a>
De Dijk
(advertentie)

De Dijk

0,0 (0 beoordelingen)

Golden Years

Wat valt er nog toe te voegen aan het verhaal van De Dijk? De band is sinds begin jaren 80 onophoudelijk bezig met het bouwen aan een schitterende carrière waar nog lang geen einde aan lijkt te komen. De Dijk loopt constanter als een atoomklok en eens in de zoveel tijd komen de heren weer met een nieuwe plaat, die altijd op goede kritieken kan rekenen.Maar boven alles is De Dijk een band die graag op het podium staat om al dat moois live ten gehore te brengen. Zanger Huub van der Lubbe heeft een geluid uit duizenden en een enorme bak charisma en de rest van de band heeft iets dat veel andere bands in Nederland toch missen; soul!

De band was deze zomer voor het eerst te zien in Hertme tijdens Metropool Open Air. Huub van der Lubbe bevestigde zijn status als een van de beste frontmannen van Nederland en wond alle aanwezigen om zijn vinger, gesteund door de altijd schitterende Dijk Horns en natuurlijk de muzikanten die al jaren deel uitmaken van deze vriendengroep. Het Openluchttheater zong, danste en golfde de nacht in op de klanken van onvergetelijke hits als Bloedend Hart, Dansen Op de Vulkaan en Binnen Zonder Kloppen. Een setlist vullen met klassiekers? De Dijk hoeft er geen enkele moeite voor te doen, ook vanavond niet en je gaat ze dus allemaal horen in Enschede!


Aanvang: 20:30 uur Zaal open: 19:30 uur

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 11 okt 2018

aanvang: 22:30 uur

prijs: € 33,00 (normaal)

extra prijsinformatie: normaal: 33.00

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000